НАРУ ОТКРИ ОФИЦИАЛНО СВОЯ ОФИС

На 14.02 в деня на любовта и виното Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ) откри своя столичен офис на адрес: ул.Георги Бенковски 57.

Началото беше поставено от д-р Калоян Дамянов, който беше избран за председател на организацията на последното общо събрание миналата седмица. Той се обърна към гостите, че НАРУ от една неформална група педагогически специалисти се превърна в платформа за реформиране на образователните политики с цел приобщаването да се позиционира в системата предучилищното и училищно образование.Този път включваше сериозна работа от всички наши колеги и сега сме готови за новите предизвикателства със собствен офис в центъра на София.
След него приветствие отправи г-жа Благовеста Борчева от МОН с думите, че НАРУ се доказа като стабилен партньор в реализирането на истински образователни реформи.
Изказване направи и Лиляна Минкова, Изпълнителен директор на НАРУ и Калина Христова, заместник-председател на организацията. Изказванията завършиха с Бора Шенсой, той е доброволец по Европейска доброволческа служба в НАРУ, който изказа удволетворението си от работата в България и решението си да остане в нашата страна да работи и след края на проекта.
Офисът на НАРУ ще работи всеки работен ден от 9.30 до 17..30 часа