НИОПП с обучения през септември

През изминалите няколко месеца, проведохме множество обучения из цялата страна и не само. 

Посетихме градове като Варна, Велико Търново, Шумен, Плевен, Видин, Враца, София, Стара Загора, Пловдив, Нова Загора и други. Организирахме две школи, в Арбанаси и Кавала /Гърция/. 

Запознахме се с над 500 участници, сред които родители, учители, директори, представители от различни организации. 

Останахме изключително очаровани от всеки един участник. Благодарни сме, че се задаваха толкова много въпроси, че се взимаше участие във всеки един казус, защото това само помага на нас и на вас да се развиваме, да се учим и да продължим да помагаме. 

Благодарим на всеки един от тях, че е деен, че има интерес и желание да помага и работи по-добре с всяко едно дете. 

След работата дойде и време за малко почивка, но това само ще ни зареди за следващата учебна година.

През септември започваме подготовката на следващите обучения, които очакваме да са повече, предвид темите, които добавихме. 

За повече информация за различните обучения може да погледнете в категорията "Квалификации", там са описани всички теми, които са одобрени и по които можем да организираме обучения. 

Следете колонката "Актуални обучения", където ще публикуваме всяко едно от тях, къде и кога ще се проведе, от там ще можете и да се запишете за него. 

Непропускайте и facebook страницата ни, където също качваме информация за всичко предстоящо + снимки от изминали обучения.